tisdag

dagarna går fort nuförtiden :o Igår vare skola sen drog jag till min syster och hämtade upp min nya mobil. Sen mötte jag hanna och vi drog och käka pizza i årsta sen var vi barnvakt åt mitt jobbiga systerbarn. Skrikigaste ever!
Nu ska jag dra mig mot skolan och sen blir det bråttom till jobbet därefter! Men hanna ska iaf komma förbi när jag slutar och jag bjussar på lite food, snäll som man är!
Sen får jag se om jag ska åka och träffa en ett tag, we will see om det orkas!


sunday

Gårdagen blev som jag skrev, och nu sitter jag och väntar på lunchen ska komma hem. godaste salladen, jobbiga är bara att det tar typ 2 timmar att käka mat för mig just nu -.-
Men det gör faktiskt inte så ont, bara svullet och kan göra lite ont när man snackar ibland.
Själva hålet gjorde inte heller så ont eller jo bara exakt när de gjorde det sen efter kändes det bara konstigt liksom.

Ja sen vid 3 ska jag och feliciaw träna småflicksen och därefter är det bara att plugga järnet på min engelskauppsats som ska vara inne senast 23.59 i natt. oops!


don't dream your life, live your dream...

funtar på att tatuera in den texten senare faktiskt! Eller jag har tre alternativ jag gillar, den som rubriken eller "one life one chance" eller "one life a thousand chances" tufft val! Tror det kommer vara i nacken iallafall då :)

Fredagskvällen tillbringades i tullinge hos Malin, där vi hade klassfest + lite till folk. Trevlans kväll, klassen e verkligen najs :)

Nu idag så har jag varit i sickla och köpt mig två par skor och nu ska vi iväg snart och ta hål i tungan, wihu. Nervöst :o

ikväll tror jag nog att det blir lugnt, är ju sjuk och min tunga kommer nog vara svullen.
Men ska hinna med att möta en och snacka ut lite, får se hur det går och antingen blir det väl det hela kvällen eller chillkväll hemma med syster+barn och mami efter.

 


torsdag

Kom hem precis från jobbet. Stannade kvar och jobbade över så jag och nadja kunde ta sällskap hem,är helt galet trött och ska upp typ 6 imorse, me unlike that. Sjuk är man också menmen what doesnt kill you, makes you stronger. Så får hoppas på det...Får se om jag tar ledigt på lördag så jag kan ta hål i tungan eller om det blir på måndag istället, hoppas det blir på lördag, tror jag ska ta ledigt så hehe.
Men ska go to sleep nu typ. goodnight


-





I took a chance, i took a shot
and you might think i'm bulletproof, but i'm not
you took a swing, i took it hard
and down here from the ground i see who you are

I'm sick and tired of your attitude
I'm feeling like i don't know you
you tell me that you love me then you cut me down
and i need you like a heartbeat
but you know you got a mean streak
makes me run for cover when you're around
and here's to you and your temper
yes, i remember what you said last night
and i know that you see what you're doing to me
tell me why..

You could write a book on how to ruin someone's perfect day
well i get so confused and frustrated
forget what i'm trying to say, oh

I'm sick and tired of your reasons
I got no one to believe in
you tell me that you want me, then push me around
and i need you like a heartbeat
but you know you got a mean streak
makes me run for cover when you're around
here's to you and your temper
yes, i remember what you said last night
and i know that you see what you're doing to me
tell me why..

why..do you have to make me feel small
so you can feel whole inside
why..do you have to put down my dreams
so you're the only thing on my mind

i'm sick and tired of your attitude
i'm feeling like i don't know you
you tell me that you want me then cut me down
i'm sick and tired of your reasons
i've got no one to believe in
you ask me for my love then you push me around
here's to you and your temper
yes, i remember what you said last night
and i know that you see what you're doing to me
tell me why
why, tell me why

i take a step back, let you go
i told you i'm not bulletproof
now you know

onsdag

Kom precis hem nu och sitter och äter frukost, var tvungen att åka hem och käka det eftersom oboyen var slut! Men nu är jag iallafall ready for school tror jag börjar om 1 timma, najs.
 Senaste dagarna då;

Måndag så drog jag och felicia och käkade gotti på CBG, nachostallrik mhhhm smarr. :) Därefter ringde jobbet mig och sa att jag skulle jobba så var bara att dra sig till det...Galet vad man blir slut i huvudet av det.

Igår så chillade jag efter skolan och sen mötte feliciaw och solade sen till träning.

Lite snabb uppdate om det inga speciella jag gjort senaste dagarna! Idag däremot tror jag att det blir att plugga bara, måste göra en argumenterande uppsats till söndag så...

Btw. Tror jag ska ta hål i tungan på söndag...Om jag vågar ;O


 




 

Följ min blogg med bloglovin

söndag

sitter hos syster, sjukt sliten.
Igår så mötte jag iaf först upp Linn och Carro och sen mötte upp några till och drog till farsta. Gratis krök fick vi ju och va najs, sen kom flajs dit också :)
Sen sov jag away som vanligt och idag tränade jag ett knattelag, söta tjejer ju. Nu ska jag inte göra ett piss ska chilla här ett tag och sen dra mig hemåt till min andra syster. höres. Orkar aldrig fota, so sorry no pictures!

lördag

Torsdags så tränade jag några småkillar med flajs och sen hade träning själv. (absolut helt ointressant dag)

Fredag så mötte jag felicia och drog till h-höjden till min syster och hämta nycklar och fick öl, najs skit.

Drog till skogskyrkogården och mötte upp några, sen drog vi alla till en fest där (:
 Hatar bara nu när jag är i hammarbyhöjden att man bara kan ta en tunnelbana, fick vänta 20 minuter igår när jag skulle hem -.-

Idag så gick jag och syster till min andra syster och chilla bara eftersom de håller på och kaklar om köket här (: hih men nu har jag iaf precis duschat och ska börja fixa mig lite redan nu! Fekke ikväll ju! Får se vilken av de vi drar till men blir nog en najs kväll hursom (;


the week

Har inte orkat skriva den här veckan,har hänt lite grejs den här veckan.
Så just nu bor jag hos my sister eller a jag pendlar mellan de men känns som att jag är lite ivägen i deras small families så får se vart jag tar vägen imorgon, wihu. Nej men är på söder nu ändå och jag o mami har rett ut lite. (:
Ska iväg om ett tag och sola lite med flican och sen iväg till höjden, skönt att jag får nära till idrotten som är redan kl 8 imorgon bitti, galet.

Juste har börjat komma igång med jobbet nu, är urusel men blir nog bättre fort iallafall, bra början med att slå chefen i huvudet med kassan, we like that...eller inte. :)










helgen

Igår var jag med min syster hela dagen, söta daniel kan gå nu också så sött!

 Sen åkte jag hem iallafall efter middagen och fixade mig och mötte upp felicia,linn och hanna och drog till skogås. Var ganska stelt först men det blev najsigare sen faktiskt var väl där till ca 12 tror jag sen vare det svåra valet vart vi skulle dra vidare, västerhaninge, bagis, hagsätra eller gröndal...
Men blev bagis tillslut och där vare väl najs förutom att jag fick i mig lite för mycket att dricka men snälla pojkar hjälpte mig hela vägen hem, hade nog fan inte kommit hem annars var helt död och mådde piss.

Hatar när det blir lite för mycket av det goda, irri eftersom att jag egentligen vet min gräns
 Var inte speciellt kul imorse kan man ju säga, har lyckats få i mig lite vatten nu iallafall så nu börjar jag må mucho better :)
 En bild från fredagen kan jag ju langa iallafall, orkar inte ladda över bilderna från igår.


friday

Drog till flajs o chilla o fixa oss sen drog vi till kärrtorps nollning och sen skulle vidare till bagis först vare tydligen inge folk så gick back på det och sen fick vi inte komma för ngn va där, haha ingen aning. Sen skulle vi dragit till medis istället men jag och sebbe chillade galet kvar där et bra tag, så kom hem nyss och är dödstrött, usch. godnatt säger jag bara om jag nu inte ska åka till en men får se om det orkas, tror icke det. heeej

torsdag

Ingen skola idag heller men mötte felicia vid 1 och solade ett tag, tänkte dra oss till idrotten men blev inte så, chillZ-

Ska på jobbutbildningen senare idag också, en ringde igår och frågade om jag ville ha ett annat jobb men nejfan hellre mitt nya än jäklans b-jobb som telefonförsäljare. Tråk äre bara och värdelöst som vem som helst kan få, nejnej usch!  Ska läsa in lite på jobbpaprena nu och kolla vilka dagar jag kan jobba och så


onsdag

Ingen skola idag heller men kom hem vid halv11 och fixade mig då och sen drog vi oss mot skansen vid 2tiden. Riktigt tråkiga djur där men det var mys iallafall (: Får se om det blir någon skola imorgon eller inte... Är verkligen inte på skrivhumör alls plus att jag inte gör något speciellt just nu så, kollat på fotbollen och nu väntar jag på att idol ska börja, bus


tisdag

Var typ sjuk idag så blev att vara hemma från skolan. Var med mah sisters bara och chilla, kolla på film o fika bara.

Ska iväg om ett tag på träning nu också, måste  gå runt med tung väska med packning imorgon i skolan också eftersom jag inte sover hemma idag -.- irri, hatar att gå runt med den där väskan. Men what to do liksom. Ska försöka hinna med att plugga lite till jobbet, skulle läsa igenom alla jäklans papper så ska försöka orka mig på det idag också iallafall.


måndag

Skola as usual, sen träna med felicia och därefter var det introduktion till nya jobbet. Sounds great, tror jag kommer trivas bra faktiskt alla är sjukt trevliga :)
 Börjar nog blir sjuk också, blää men så ere ibland ju.

Ska lägga mig i sängen och kolla på lite tv nu och försöka sova någorlunda tid iallafall, får se hur det går med det...Imorgon är det skola,plugga och träna som gäller bara i think, är riktigt usel på att plugga men ska fan komma igång snart någon gång ordentligt. Tror jag ska lägga i lite mer rött i min hårfärg i topparna imorgon också, litte för grått just nu, så blir nog bra det med.
Men aja bedtime, tjoe


Doesn't matter if you're open or afraid to fall
All that matters is that you stay true to who you are
It's okay at the end of the day


home again

Blä har precis käkat för mycket sallad, mår illa! Orkar inte skriva om helgen men det var en zuperrolig helg faktiskt, me liked it (: Eller klart lite småjobbig eftersom vi tränade med damerna också(jobbigare träningar än man är van vid) men jag är glad att jag åkte. Duktig tjej.

Ska börja träna ett litet knattelag också om två veckor, flickord födda typ 02, fett sött.
Imorgon ska jag på introduktion till jobbet också, spännande. Snart kommer cashflowet. Ne orkar verkligen inte skriva ciao

torsdag

Skola ända till 5 sen var det käka middag snabbt och dra till träning.
Hade ganska najsiga planer inför helgen, men blir träningsläger i helgen iaf.
Känner att jag kan behöva en fest-break den här helgen fast
vi ska nog hitta ngt kul i enköping såklart! Nej men lite störande att det var just den här helgen där det fanns ganska mycket planer ändå, but what to do?
 Det kommer fler helger :)


onsdag

Chillish dag i skolan, två korta lektioner typ bara sen köpte jag o felicia massa gott och bänka oss framför tvn och även andra flican kom, <3hem till midgård och hard candy!
Sen när de båda hade dragit så mötte jag oskar och några och fixa lite, och mötte upp min granne för lite snack, länge sen. Vi ska iallafall börja ta upp kontaken har vi bestämt, sounds great i think.

Njae sen har jag inte gjort så mycket mer faktiskt...borde kanske ha gjort matteläxan som egentligen skulle varit inne idag men gör väl den imorgon på lunchen...Dessutom så glömde vi bort att vi hade test i engelskan men gick nog helt okej iallafall. Badbad jag som ska bli duktig med skolan och plugga :(
ahja från och med nu får vi ta det då! Ska verkligen försöka mer i skolan nu, deal.

 ge mig soooooommar

-Man ska aldrig lita på någon förutom sig själv

Har fått jobb nu, så nu är det verkligen skola,jobb,träna,en liten hemlig grej och kompisar tiden som blir över. Thats sounds great.
btw. ska kanske till destination E i helgen med flajs, ohja ragga på hockeypojkar de gillarvi! Vi ska dit om vi själva får ett eget rum, najs skit!

2day

Hade en franskalektion sen skulle jag ha en 2timmarslektion så jag drog hem. Not good men orkade inte. Men ibland får man, idag iallafall ska jag bara plugga och tare lugnt.
Kanske träffa en lite senare ikväll (: Får se! Orkar inte skriva mer just nu, så ha en bra dag gott folk


RSS 2.0