blä

Så vad har jag gjort den här veckan då? ärligt talat så har jag typ gjort nada shit. Måndags så var jag med syster hela dagen och på kvällen tog jag en fika med flajsan. Tisdag så jobbade jag hela dagen, 9 timmar. Sen till tobbe och sov där och onsdag jobba. Fan vad tråkigt allt låter bara massa jobb =(
Ajaja idag ska jag och hannu har tjockiskväll, me like. Sen imorgon blir det in till stan med mami och sen till frisören, nu ska det färgas!

hih hittade en bild i en gammal mapp, wihu


sorryyy

Glömt bort bloggen lite...(a) Hinner typ inte skriva nu heller för ska iväg och fika nu, mysigggt. Ska försöka satsa på att tare lugnt på vardagarna nu på lovet, shit jag börjar fan bli gammal skärpning! Sadsad. Men måste rusa nu, hejhej

  gammal bild, hih

onsdag

Sitter nyvaken och fryser lite smått, ska iväg och jobba om typ en kvart. Otaggat, tror inga roliga jobbar idag...aja får tänka på cashen. Men måste fixa håret lite och vakna till nu, ha en bra dag folket


updateeeeee

Ojda vad har hänt sen lördags? Mja eller själva lördagen så drog vi först till Älvsjö men vid 1 kanske vi drog vidare till fruängen på annat. najsnajs. Söndagen så hade jag mina småtjejer att träna som vanligt men innan det så var jag i sprallenhallen och kolla på flajs och lottas pojkar som spela, typ en match är 10 min lång. Väldigt nödvändigt, verkligen.
Gjorde inte speciellt mycket mer på söndagen tror jag faktiskt, eller jo träffade hanna och "fikade" i gull. Nästan så jag glömde skriva det.byysss

Måndag mötte jag flajs direkt efter skola och solade sen mötte vi hanna och drog till stan, testade my new jacket faktiskt. Blir nog en sådan i vinter, myys. Sen drog vi hem till mig och tjockade oss med godis och donken+ älskade hem till midgård. Sen på kvällen åkte jag in till stan en snabbis och fixa en liten grej, hehe.

Idag har jag inte gjort något än, eller skola och sovit bara. mhhm sovit 3-4timmar idag på dagen, stört skönt. Ska iväg och träna om typ en timme också, duktiga tjejen.

Superlångt inlägg, wihu. update comes 2morrow!


lördag

Ajajaj, har skitont i hela kroppen, speciellt ena benet och min höft. Spelade match igår alltså, vi torska med kanske 4 bollar mot bajen. Stannade i hallen efter med några sen dirr hem till flajs och fixa sig inför kvällen.
 Drog till farsta, och belv där hela kvällen, sen fick man skjuts till tbanan, lyx!

Idag började jag jobbet vid 11 och damn it vad ont man hade i hela kroppen, men vaju bah att work on. Lite extracash tjänade man iallafall, känns bra nu asså. Får se om jag ska ut ikväll verkligen, känner mig lite småseg just nu, och vakna nyss.
Men kanske blir att dra till älvsjö sen om ett tag. Annars blir det nog chillkväll idag, är egentligen mest taggad på det menmen...Hörs imorgon, tjoho


torsdag

Var ett tag sen jag uppdatera känns det som. I tisdags så kom inte hanna till jobbet, för jag hade glömt bort att jag skulle träffa en efter jobbet, slutade vid 10 och drog mig dit och chilla bah.
Fattar inte hur folk orkar gå i skola som ligger långt bort, tog en kvart extra till skolan och näe usch för långt! Onsdag var det samma sak som dagen innan, skola sen bråttom till jobbet (eller hade inte bråttom på tisdagen, skippade sista lektionen iof) så kom hanna då istället och jag bjussa henne på food.

 Sov typ 4 timmar inatt och fixade mig as usual i morse och var färdig med vantar på och hela köret men mami tyckte inte jag skulle på idrotten i det kalla vädret så somna om dirr! Sen orkade jag en lektion och sket i resten så vare bara att tare lugnt inför träningen. Lite småsjukling :(

Min nya dumma mobil kan jag inte ladda över bilder med, men ska fixa sladd typ i helgen eller något. Plus att mitt vanliga nummer är sajk eftersom jag ska byta från kontant till abbonemang så har tillfälligt nummer, gr.

 Ska duscha nu, tjoho


RSS 2.0