skönt med helg

Skönt med lite ledigt även fast jag har en hel del att komma ikapp med i skolan, eller måste hinna läsa en bok på engelska tills på fredag och jag har inte ens lånat en bok än. Bra där. Kom hem nyss iallafall, chillade hos hanna in daH hood Hammarbyhöjden (sajk) sov på en soffa och min rygg är helt död nu. ska fixa mig och sen ska jag nog till syster en sväng. Tog faktiskt en dagens outfit bild igår, duktiga jag! so here we go. 


Lyxdag

Kom hem för inte länge sen alls, mina föräldrar är nu i Danmark och roar sig så är all by myself typ.
Men ah struntade i matten idag så har slutat för dagen nu, väntar på att hanna ska komma så ska vi äta donken.
Lite perfekt sådär innan vi ska dra till gymmet och bli lite starkare. Ska fixa fram träningskläder nu. hörs.

 moi and hanna

gymkort kirrat

Dagen var chiiilleriill som vanligt. Nej men skola 10-15.30 ungefär eftersom att vi stannade och fixade lite på våran film. Sen kirrade jag gymkort äntligen men hanna hade inte leg med sig men hon fick köra iallafall, gjorde step muskel, fan vad otränad man blivit! Vissa kunde stegen utantill och var övergryma men jag har ju noll koll på kordination så det vart lite mja, jobbigt.
Jaja nu efter är det jäklans skönt.  Ska ta mig en dusch nu och sen försöka öppna min engelskatext på den här datorn (går typ inte) Duscha var det ja, ciao 


onsdag

helly, har redan ätit middag nu vad superhungrig när jag kom hem idag så det blev paj. Slutade vid kvart i två tror jag klockan var och sedan drog vi till ringen och filmade lite mer till filmen. Sen nu ska jag plugga lite om sverigedemokraterna inför VG/MVG delen av politik-provet. dagens Gprov gick ju lite sisådär kan man säga...men nu är det klart i allafall och g borde man väl få (??) juste plugga var det jag skulle göra, ciao



 saknar handbollen och förra laget på något sätt...


tisdag

Skola som vanligt och sen drog vi till söder för att göra våran film om just söder. Coolt nog träffade vi på sveriges bästa fotograf typ och även programledaren som hade "doreen 21.30" eller vad det hette. Supersöt tjej verkligen!

 Efter så drog jag och felicia och fikade lite och värmde oss medans de andra åkte till sig tror jag.
 
Sen nu har jag ätit middag och pluggat lite smått och då menar jag lite. Kan inget till provet men orkar verkligen inte bry mig om tråk-politik. Så det får nog gå som det går.
 Nje nu ska jag göra lite kaffe och se på tv!


snöig måndag

Så kom hem för kanske en timme sedan och det var inte alls så farligt som jag trodde det skulle bli. Men ska tillbaks dit om två veckor för att man kunde inte göra ett test ännu utan får vänta tills om två veckor.
Nu känns det verlkigen som att julen är påväg med all snö men det tråkiga är väl att snön säkert kommer ha försvunnit till jul och istället bara en massa slask. Nej usch för snö, okej på julafton men sen räcker det.

 Min hund bara ääälskar vädret idag


helgen går för fort!

Så är det söndag idag igen, gårdagen blev inte riktigt som tänkt eftersom att min systerkom hem lite småsent och folk började dra ifrån allt så vi åkte hem till hanna och bara tog det lugnt och vi var lite trötta efter matchen också. Sen idag har vi käkat och bara chillat hos henne och nu sitter jag här bara.
Morgondagens planer är inget jag längtar till, vill inte. Men hanna ska dra dit med mig, annars fy usch skulle aldrig vågat. Det är typ som vissa har tandläkarskräck fast jag har det för ett annat ställe.
Hm lite svårt att fatta men det är inte meningen att någon ska förstå vart vi ska någonstans. Men efter det ska vi typ till stan tror jag om det hinns med.




Här är 2bilder från i fredags i hammarbysjöstad

   

damn it

har käkat middag nyss och ska nog ta och checka någon film eller något sånt sen ska jag och hanna vara lite barnvakt, cpsajktråk men sen efter det så drar vi till festen skulle jag tro om de kommer hem lite i bra tid! Men nu äre dags för film, ciaoo

parteJ najt

kom hem precis ska gå och lägga mig direkt när jag skrivit klart det här. Iaf kvällen lite snabby då, först hammarby sjöstad som va lite sisådär alla drog så vi drog med, vi drog då till söder där det va lite bättre faktiskt fler man kände igem iallafall. Sen skulle vi plötsligt till björkhagen men vände sen tillbaks till söder där vi var en liten snabbis bara. såå kvällen i få ord bara+ att jag fixat planer till imorgon som jag inte vill behöva göra. haata imrgon kommer vara min lacko-dag as hell men life goes on om jag vågar.......................... . godnatt! 


nyvaken

lite halvt nyvaken, klockan ringde var tionde minut sen halvfem imorse (till halv7) så trött är man. Slutade kvart i elva idag så riktigt chill har dagen varit förutom lite bråk och sånt här hemma men jaja. men ska börja göra mig ordning strax och hoppas på att felicia är back home snart! Så ska vi dra to le party som är ganska nära och bra, hammarbysjöstad tror jag det va.

Saker och ting är inte likadant längre mellan oss. På ett sätt så saknar jag oss men samtidigt kanske det är dags att gå vidare från varandra och vi kanske helt enkelt inte är samma personer längre. Vi sa att inget skulle komma emellan oss men du svek det för länge sen. Har försökt att förneka det men vi båda vet om det. Det blir kanske bäst såhär även fast jag kommer sakna oss...
Fy blir helt gråtfärdig nu när jag skriver det här men jag kommer verkligen sakna dig men jag har gjort mitt försök så det blir väl bäst såhär iallafall för ett tag... då får du tid med det du verkligen vill göra och jag med mitt...


 hittade en halvgammal pic på mig.


chillerill

riktig chilldag! Vi hade matteprov, matte i typ 10 minuter, 20 minuter företagsekonomi och sen teater. Men teater sög verkligen så jag och karin drog innan den va slut och nu sitter jag här.
Ska nog chilla hemma ett tag och sen ska jag väl möta upp två och käka middag och kolla på matildas dansuppvisning har vi bestämt. Hade ändå inget för mig och har ju inte träffat matilda på ett tag så det blir nog kul. Men nu ska jag göra en stoor kopp te och kolla lite på tv.

 saknar sommar!

19 november

Kom hem för ett tag sen, har kollat lite på ett bra program på 9an, det var om tullarna i australien (mer kul än det låter) Men iallafall skola, struntade i mattehjälpsaken och hade lite andra planer, heeemlis. aja sen käkade jag lasagnette hos syster bara. Det var min ûbertråkiga dag...
Har faktiskt också hunnit med att pluggat lite matte, duktigt men om jag är redo för matteprovet? neups, men det blir skönare efter när man fått det gjort.

 En sötnos jag saknar massvis!


tröttis

känner mig halvseg idag, får se om jag struntar i extramatten man kan få idag...Har varit lite småduktig, har fixat en kalender eftersom jag är så glömsk av mig eller har använt den förr men den glömdes bort så har rivit ur alla gamla sidor så bara november-december är kvar! Ska försöka bli duktigare med att hålla reda på läxor och sånt ju. Men min tunnelbana går om 20 minuter så måste fixa mig lite nu. ciao


 gammal bild, brunhårig

18 november

 Idag har inte mycket hänt, skola bara och sen träffat mina systrar och nu kom jag hem från farsta och stan. Fick hem ett par tajts som ser ut som jeans! 
Förresten fick ett litet smått roligt telefonsamtal idag, ska vara hårmodell 1 december där de ska färga min utväxt får hoppas mitt hår hinner växa en del innan dess eftersom jag färgade det nyss och det skulle jag absolut inte ha gjort...Aja ska göra mig en kopp te och plugga till matteprovet på torsdag nu!

  jag och felicia

Vem är jag?

Jag kommer från: Sverige
Jag heter:  Emelie
När fyller du år? 3 maj
du om någon just nu? Nej
samlar på: Gjorde när jag va liten
Gröna eller röda äppeln: Gröna oftast
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen oftast
Gillar du golf? Nej?
Vilken tid gick du upp idag? 07.10
Har du sovit i din egna säng inatt? Japp
Har du sovit ensam inatt? Ja där med...
Har du strumpor på dig nu? Jao
Hur svarar du i telefon? Hellu eller Hej det är emelie
Vad ska du göra ikväll? Plugga järnet, har prov imorgon
Vad ska du göra imorgon? Ska till farsta med hanna
Var vill du bo när du blir stor? Utomlands, värme tack!
Är det okej att gråta? Det klart
När grät du senast? I torsdags var det nog
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren
Laddar du ner musik och film från internet? Alltid
Bär du glasögon eller linser? Neup
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Haha nej
Har du piercing? Jao, fyra allt som allt
Har du tatuering? Nej men vill ha/ska skaffa
Vill du gifta dig? Någon gång i livet kanske
Vill du ha barn? Säkert...
Solar du ofta? Händer då och då
Är du bra på att laga mat? Mästerkock!
Gillar du att dansa? Kan hända
Hur vig är du? Inte speciellt
Vilken är din favoritglass? B&J såklart
Tror du på ett liv efter döden? Nej men hoppas kan man
Bor dina föräldrar tillsammans? Yes
Är du morgon eller kvällsmänniska? Lite olika
Vilken ögonfärg har du? Blåa
Vilka hårfärger har du haft? Säg vilken färg jag inte har haft!
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Japp
Är du beroende av något? Aa
Senaste låt du hörde? Inte en aning
Brukar du bädda sängen? Inte vad jag minns
har du kysst någon den sista veckan? Neup
Vem kramade du senast? Linn
Var du glad igår? Nje
Sminkar du dig? Jaa
Känner du dig värdelös? Nej fast ibland kan det hända

RSS 2.0