hejhoppp

tjoho, sitter i hannassoffa och sitter vid datan på sjläva tvn, om man fattar. najsiaf! Igår så mötte jag felicia w och drog till jimmie ett tag och sen till simon och chillade med de dära, var lite överallt igår kan man säga och orkar inte skriva kvällen hehe synd däraaaaaaaaaa :) Nu ska jag gå på toa sen kanske börja fixa mig inför ikväll hihhi


same place again, here we come!

all work work

Igår så chillade jag bara och var hos syster and ate som thaimat, möms. Sen drog jag hem och fixa mig för tanto en liten sväng men var lite dåligt väder och tänkte dra vidare på krök men pallade inte sen så bänkade oss i soffan framför tvn hos hanna istället bara. Sen idag(måndag) har jag jobbat och varit med hanna bara, tatt det chill bah :)

Imorgon så ska jag iallafall träffa felicia:orna vet jag sen får vi se resten, får se om hanna e tröttis or not, ifall hon ska ha något. Blää byter arbetsplats från hökarängen till farsta imorgon får hoppas jag får göra något skojjigt iaf tjoho


-

Ibland har man dagar som man bara hatar sig själv för sina cpbeslut man tagit. Idag är en sådan dag...
Har lovat mig själv att sluta hålla på, på ett visst sätt men ändå fortsätter jag- Nu är det verkligen dags för en ändring, vill inte vara som jag har varit.


slitet as usual

Är väldans sliten idag wihu. Igår började med dricka lite medans vi väntade på våran "riktiga" dricka blev lite knas med den men det löste sig bra ändå.
Drog till Liljeholmen på krök och var väl där till runt tolv och sen drog vi till bredäng ännu en gång, najsnajs. Gick och la mig vid 6-7 och vaknade vid 11 så inte så konstigt att jag e så trött kanske, hehe.
Sen idag mötte jag syster och käkade lite lunch på standarsstället vi käkar på, gottiii.

Får se hur jag gör ikväll men lutar väääääldigt mycket åt en chillkväll hemma.

Hm måste fixa mitt armband också, trodde jag hittade mitt armband som försvann igår men såg sen att det inte var mitt...Så måste försöka kolla upp om någon hittat det och kanske va lite snäll och ge tillbaks det andra höhö minns någon som pratade om att den hade tappat bort ett armband också, men minns inte vem...aja bus där tjoho


liljeholmen, felicia, jag, fjortis-emil, tess och sunti :)


rubrik ja

Oj har inte hunnit blogga på några dagar nu, not good! Men har inte haft tid faktiskt, jobbat sen lite smågrejer och sen har vi sen sist jag skrev varit hos hampus varje kväll.
Får se om vi ska dit idag igen. Ikväll blire till att kröka järnet med starkare grejer, har varit asvarsfull hela veckan och bara druckit lite och kommit hem tidigt för att orka med jobbet. Så nu blire till att köra fkb ikväll, aight felicia??? hih.

Nu kom jag hem för inte så länge sen från jobbet och ska ta och sova en liten stund sen kommer syster hit som kom hem inatt från bulgarien så ska väl få någon present av henne också. Höres

Gröndal, tisdag


Onsdag


Torsdag, blev attackerad :(

bråååååttom

jäklit snabb update nu! Jobbat hela dagen sen mött hanna käkat favvopizza, felicia kom vi chilla med film+godis. Nu i sista sekund ska jag iväg på krök, höres imorgon, bilder kommer då! puss

tisdag

Skriver lite snabbt nu innan felicia och anna kommer, måste hinna fixa mig lite iallafall innan de kommer. Men ska iaf ut, vi ska först föra här och sen dra och möta resten av tjejerna, dvs 9-11tjejer och hoppas det inte blir för mkt tjejer för förmodligen kommer de ju dragit det en massa fler brudar också??
 Jaja får se hur det blir, är egentligen inte sådär jättetaggad men får köra på fkb ikväll -.- även fast ingen lust!
 Nej men blir en lugn och tidig kväll tror jag för min del, ska upp tidigt imorgon. Ansvarsfulla emelie, yeah thats me!


take a chillpill

Orkade inte skriva mer om igår men hände inte direkt något speciellt, hanna kom förbi och vi langa pizza. Smarrigaste pizzan jag hittat i sthlm, like it! Sen chillade vi hela dagen bara och jag städade faktiskt lite igår iallafall, duktig tjej

 Men sen drog jag hem och spela poker och sov bara :)
 Sen det hemskaste på länge, gick upp halv7 imorse(!!!) galet, jag vet men jag jobbar faktiskt nu men jäkllans chill bara vi sitter mest och solar och rotar lite bland blommarna och sover mest.
 Ja sen drog jag o hannu till hammarbyhöjden again och chillade bara hehe.

 Nu har jag precis ätit lite vattenmelon och ska nog gå och lägga mig strax, sjukt trött! Så är det när man är en arbetande kvinna och måste vara pigg imorgon för då blire fekke wihuu och jobbet ska inte kunna hindra mig!
 haha hittade en gammal bild på mig


lördagen

Igår så kom hanna hit typ 11 och vi chilla mest,  gick till centrum och handlade lite och lagade mat och sånt  var vad vi gjorde på dagen.
Senare kom Sunti och Kevin förbi och förade lite med oss och sen drog vi till farsta på krök, sen drar cphanna utan att säga till och vägrade svara när man ringde så fick skjuts av alex och letade efter hanna men hittade inte henne så fick skjuts hela vägen hem istället då. Sen chilla vi här bah wwihu.

Nu ska jag fortsätta terra hanna på mobilen så hon kan komma hit och hjälpa mig städa! Funtar iof på att bo kvar här i veckan också...Får la se hur det blir, mjau

 min bebis som liten

snabb update

Idag har jag mest suttit på balkongen med lite öl och solat och tagit prommis med hund sen kom hanna hit och vi fixa oss och sen kom dogge, felix och även jimmie och stanley typ och föra lite här sen drog vi till axelsberg på krök, trevlans. Tog mig ett bra tag för att komma hem -.- jag som är van att ta vilken tbana som helst och så fick ju vänta i över en halvtimma på skarpnäck segt! blää man ska bo centralt dt är så dt ska va wihu. Nu ska jag chilla lite och mysa med bebis, höres

trötter

Mötte upp syster igår mitt på dagen och promenerade till min andra syster, och chillade här tills de drog mot bulgarien. Lyx! Men sen mötte jag hanna iallfall och köpte vårt efterlängtade hah (a) Sen hem till mitt tillfälliga boende i hammarbyhöjden och lagade tacos, borde fan bli kock gjorde godaste köttfärsen hih. Sen nu sitter jag alone här hemma och kollar på tv, ska nog ut med hunden igen en snabbis sen sova lite behövs till imorgons lååånga planer (6), mjau godnatt


torsdagg

Idag ska jag iväg med syster och sola lite sen ska vi gå till min andra syster i hammarbyhöjden eftersom de drar till bulgarien idag så ska jag ta hand om hunden och även bo där fram tills jag börjar jobba, vilket är på måndag..VILL INTE bläh.
Men nu ska jag byta om och ut på balkongen en snabbis, tjohej

jobbet förra året, usch!


fake a smile

Vaknade precis och nu innan jag ska iväg och sola lite i dagens näijZ väder så kan jag berätta knas gårdagen lite snabbt!

Började med att hanna kom hit och vi fixa oss och fixade dricka och sånt, sedan åkte vi efter ett litet snabbmöte till sandsborg på chillkrök, var helt okej :)
Sen vid halv1 tiden(?) så drog jag och hanna oss mot liljeholmen men väl där så stänger de tunnelbanan precis när vi kommer fram och cpalge och oscar som drar dit oss har dragit sig mot söder.

Så fast i liljeholmen står vi och de säger att de ska svänga förbi med taxi och plocka upp oss och köra oss till söder, men efter ett tag ringer de igen och snålar och säger att det kostar 500 extra då och de pallar inte det om vi bara ska hem.

Så feting lacka så träffar vi på emmy och freja som ska mot samma håll som mig, happy!
Vi råkade stå på fel sida av vägen när vi skulle ta nattbuss, ser bussen på andra sidan komma och ruschar över, igenom typ en skog med karborrgrejer, näijs. Men vi missar bussen men får gratistaxi och följer efter bussen som stannat vid ett ljus och hoppar av och knackar på så den öppnar åt oss.
 Kom till slussen sen vare bara rusch till nästa buss och sen home at last!

Det var mitt långa inlägg om gårdagskvällen, haha. Ska iväg nu och sola lite, pöss

tisdag

Vakna för en liten stund sen meningen var att åka till ågesta men blir nog inte så i det här vädret, bara massa regn ju. Så ska väl inte göra något speciellt alls nu på dagen iallafall sen får vi se om det blir utgång ikväll eller inte.
Har inte varit direkt taggad den här veckan men får la se hur man känner. 
Känns iallafall som att något borde hittas på idag... Vill på britneyspears, avis på alla som ska dit :( :(

måndag

Vaknade av min syster som ringde, blev frukost/lunch på cafét precis i närheten av mig, sen gick vi till henne och tog det lugnt bara.
Sedan har jag inte gjort så mycket alls, varit ute och sprungit med hunden och min bror kom även förbi ett litet tag, länge sen man såg han...Har gått några måndader utan att höras tråkigt nog.

Nu sitter jag och spelar lite poker men ska kolla på "Paris hiltons new Bff" nu tror jag, ett avsnitt kvar utav säsong 1 sen ska jag börja med tvåan.


.

I fredags så mötte jag upp felicia sen och drog till christopher på lite chillkrök bara, men blev lite för mycket (?) mådde lagom bra dagen efter...Så igår vare lite tveksamt på om vi skulle dra ut eller inte men blev att jag och hanna drog till henne och meningen var att vi skulle till enskede på krök lite senare men vi fastna vid tvn och chillade bara istället, för slitna lixx.
Nu sitter jag iaf nere på nedervåningen medans hanna fortfarande sover, blöh börjar bli uttråkad vaknade typ vid 10 men ska väl gå upp och väcka henne snart :)

Hittade den här på hannas data! Helt små (och jag gulhårig) haha


abcde

Blev inget den kvällen, för tröttis! Men igår så klippte jag mig och testade typ "threding"(?) höh gjorde lite ont menmen. Sen igår så drog jag hanna och emmy till christopher för bastu,bada och kröka lite. Trevlans.

Idag då så mötte jag hanna och åkte till gull för en liten fika och sen till mig och kollade på "I taket lyser stjärnorna" inte sisådär jättebra film måste jag säga...Trodde den skulle va bättre. blöh . 
  nu sitter vi hos hanna och ska väl börja dra oss utåt om ett tag eller något, sjukt sliten sen igår men är det fredag så är det!

 2 år sen!


brr

Kom hem precis, sitter och fryser as hell. Gick hem i regnet från mariatorget. Mötte upp Robban och hans kompis och fick skjuts av de till Felicia där vi tog med oss vattenpipa och gick och satte oss ute under tak. Mys med ljus och allt :)
 Sen kom det förbi tre snubbar som satte sig med oss och chilla sen kom även Monique och hennes kompis förbi ett litet tag.
Mysig chillkväll tycker jag ändå, man kan ha kul utan alkohol. yeah! höh.

Update: kanske kan bli lite kul med alkohol ikväll trots allt, krök alldeles i närheten och får dricka om jag kommer.
Hm frågan är om man orkar...(6)

 me and flajs (:

dont ask

tidsfördriv tills jag ska möta upp robban lite snabbt och sen kan ta mitt efterlängtade lilla spakväll


Minifakta

OM MIG
Är du singel nu? Yes box
Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Om man väl ska ha ngt så långt väl?
Somnat gråtande pga kärleken? njae
 Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? nje inte direkt
Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? njae där också
 Har du sovit över hos någon med motsattas könet? eh ja?
Hos vem? Ska man skriva alla namn? orka -.-
 Hur länge har ni varit vänner? Olika på alla? ;s Är ni det fortfarande vänner? Med de flesta nog
 
KOMPISAR
Har du en bästavän? yes
 Är du ofta med dina vänner? jora
Vad brukar ni hitta på? stan? beror väl på väder, humör. kröka eller chilla bara oftast
Kan du vara dig själv med dina kompisar? med vissa så
Har du hatat din bästa vän någon gång? njae
 Var bor hon/han? örby
Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Ibland nog
Har du ljugit för någon kompis någon gång? Ja
Har någon kompis ljugit för dig någon gång? Japp
Ljuger du för dina vänner ofta? undanhåller saker om det är så att jag "ljugit"
Har du många kompisar i din klass? Ny klass!
Nämn en vän som du känt sen du var liten? Oskar

SISTA SOM
Du fick en puss av? Daniel, systerson nyss faktiskt hih
Du delade ett riktigt skratt med? Mami
Du höll i handen? Denise, systerdotter för någon timma sen.
Du kramade? Peter nog
Du snackade skit om? Om mamma till pappa (?)
Du åkte bil med? Hanna och hennes familj typ
Gav dig en komplimang? Random snubbe
Du kollade på film med? Felicia, bio
Grät inför dig? Bebis säkert

onsdag

Kom hem med lite kläder faktiskt, me like it alot. Blev att vi åkte till skärholmen, älskar det centrumet eller vad man ska kalla det! Efter det så har jag varit barnvakt hela tiden till två små knattar och nu är det bara en kvar men den ska sova över här...

Idag ska jag inte göra ett piss, tare lugnt bara för måste upp tidigt imorgon Igen tyvärr. Ska iväg och klippa mig och testa threading(?) på förmiddan. Får verkligen hoppas att det blir bra!  

Så ikväll ska jag ta mig en liten spa-kväll tror jag, sounds good to me iaf.
 Nu ska jag skynda mig ut en liten snabbis,  hörs


time to sleep

Ska försöka att sova snart, ska upp tidigt imorgon bitti faktiskt. Ska in till stan eller något med mami och ska vara inne redan vid 10, jag som precis har börjat sova längre igen...
Har egentligen inget speciellt som jag behöver köpa men lite grejs hittar man väl alltid.

Sen har jag faktiskt inte så mycket mer planer för dagen förutom att vara barnvakt ett litet tag på eftermiddagen. Får la se hur det går om det är helt by myself, sist gick ju sisådär när jag var barnvakt under en natt och hon vakna och jag sprang och gömde mig= ingen bra taktik, gör så barnet ligger i 2 timmar och skriker. Good to know.
Nej nu blir det lite tv sen sova! cyaa

 gammal bild på nu är hon över 14 månader faktiskt! tiden går sjukt fort...

chillZz

Dagen har varit en riktig chilldag! Började med att möta hanna och sola men blev bara 16 min, är man fattig så är man...höh. nemen sen efter en liten minifika så drog vi hem till mig och taggade till favoritprogrammet "date my ex: jo and slade" så köpte chips och dipp till det. bänkade oss framför tvn .

Sen drog hanna till sig och jag börja fixa mig till bio med felicia, sen blev det lite tveksamt om vi verkligen skulle på bio eller köra på krök ikväll. Men vi valde det lugnare valet; bio tillslut :) Ice age 3, 3D. rekommenderar, sjukt rolig! haha

 coola 3d-brills!

-

Sitter här nyvaken och tove gick precis härifrån, är sjukt sliteen :( Så blir nog att tare lite lugnare resten av veckan kanskee. Var som sagt i bandhagen igår med tove, hanna och dea. Lite roligt på bussen hem, en snubbe som försökte kalla mig hora men han kunde inte uttala "R" lite smått synd bara för att han inte fick våra chips, men när vi slängde chipspåsen med lite smulor kvar i så gick han dit och gamade det, mys...haha

Idag ska jag till min syster lite senare och vara barnvakt ett litet tag och sen käka med de. Så idag blir bara chill förmodligen, me like
Lite tråkigt med utan några bilder men hanna har alla bilder och hon har inte laddat över de än och jag pallar inte ladda över bilderna jag tagit med mobilkameran. höh så that will wait

 

:)

Har lite bråttom egentligen, men skriver lite snabbt om gårdagen såklart. Igår började hos linda på söder och sen drog vi till bandhagen där det bara var massa killar och  vi två tjejer, wihu. nat. Senare drog vid kanske halv4(?) oss till Farsta fast där låg typ alla och sov bara så drog vidare och basta och bada. bläh börjar bli sjuk nu för det :(

Idag blir det till bandhagen igen med hanna och tweeney. Ska nog tare lite lugnt ikväll med drickan ikväll, är ganska sliten egentligen. Men man lever ju bara en gång, aight.

 fkkkkkkbbb

wie

Drog in till stan med hanna och checka upp lite grejer och sen till gull för en liten fika. Sedan drog jag mig till bajen-trelleborg och kollade in den matchen, 2-1 till bajen. me like! Nu sitter jag och chillar och väntar på sega hanna så vi kan dra oss till linda. Får se vad som händer sen, något blir det iallafall! pöss

tisdags typ, halv8 på morgonen med syster. naijs


nameless

Kom hem nyss, kvällen blev att vi föra lite smått hos mig och sen efter mycket velande så drog vi oss till björkhagen på fest. De var väll najs
Några undrar om de kan komma hit på efterfest så sitter och funtar på de eller krogen och man blir bjuden haha...Mjamjau får se hur det blir, ganska trött!
Imorgon blire köra galet iaf, fest på söder förmodligen. will be najs

home again

hemma igen men det blir ett kort inlägg nu för måste hinna fixa mig och jag och hanna måste bestämma oss vart vi ska, krök i björkhagen eller i mälarhöjden eller kanske ute på sjöberget ...ångest! men måste fixa mig!

heeeeeeeej

snabb uppd.

igår mötte hanna,felicia,tess och nicole i tanto och vi chilla där ett tag sen drog vi på krök på söder bara, chill.
 Men nu måste jag skynda mig till gullmars där jag blir upphämtad om 10 min typ, ska till gävle med hanna.
 Men är tillbaks på fredag dag! So long!

RSS 2.0