long time ago!

Kom hem igår morgon till sverige igen! wie, drog till eriksdalsbadet då igår och sola lite smått och senare så mötte jag hanna och vi gjorde en hemlig sak. tråkigt om folk får veta så synd ! hih
Somnade typ 8 igår så vaknade vid halv5 i morse, very fun.

Men ska ut med hunden nu och ta en lång promenad och låta honom bada lite och sen försöka möta syster och promenera hem med henne. Sen skulle jag och mina systrar luncha idag också, och sen ska jag möta hanna och dra till e-badet och sola lite mer och sen göra hemligt igen tror jag (6)


YEEEEEE

Spelade en match idag, lera överallt och inte kul att spela så drog hem efter första matchen. Sen dess har jag hunnit möta Angelica lite snabbt,packat klart och nu är jag barnvakt. Väntar på att pappa ska komma hem med mat snart, superhungrig och godaste blir det såklart=kebab från palmyra!
 
Juste feting irreterad, en snubbe som säger att han ska polisanmäla mig för något jag inte ens har gjort, jaja lycka till för han att anmäla mig. Jag har vittnen för ALLT som hände så no worries.

Ska vara hos hanna kvart i 5 iaf och sen drar vi till arlanda. Mjao men ni får ha det så kul i regniga Sverige så ses vi om 2 veckor, kanske blir något inlägg därifrån. We will see!

 supercool man e

vad snygg man måste se ut

Känner att jag kommer nog vara snyggast på heela gubbängsfältet. Har random regnjacka, shorts och för att toppa det så tog jag gummistövlar till det. Gr kattigt det måste se ut! Nejmen nu kör jag fkb, sista dagen i Sverige och självklart spöregn...Superkul att spela då, sajk.
Två matcher att köra sen måste jag nog hem och packa det allra sista och vid 5 tror jag att vi ska börja åka mot flygplatsen, iih fjärilar i magen!

Måste hinna äta frukost nu innan dady hämtar upp mig, brådis


byebye sweden

Gick upp tidigt imorse och fick skjuts till gubbängen(eken cup äre ju nu!) Spelade två matcher, vann mot årsta aik med 14-10 och förlora mot skå med 12-14. Bra för att vara os(?)
Stannade kvar ett litet tag efter våra matcher men åkte hem med mami+syster :) Är helt trött så har inte gjort ett piss eller har varit ute med hunden och nu ska jag börja packa.

Först spela två matcher till sen drar jag och hanna till vårat efterlängtade Thailand imorgon! me like!!
 emmy,hanna och jag. coola brydar

nu blire chill

Var ju i flaten igår och blev inte så lugnt som jag hade tänkt...Lite för mycket av det goda, lite tjafs, ambulanser och poliser men det var okey innan dess. Idag har jag inte gjort mycket och ska inte heller göra något speciellt idag äre bestämt, vi hade ju tänkt tälta idag men regnet + att man känner sig sliten säger emot det.

Så resten av helgen kommer bara va att ta det lugnt på kvällarna och eken cup på dagarna.
 Sen på söndag åker vi ju, lämnar Sverige för 2 veckor men det blir trevlans!
 Måste hinna med att växla pengar, packa och städa rummet i helgen...tråktråk. Har inga bilder på min data nu, hela datan har rensats :(

torsdag

Har varit med hanna hela dagen, gick till dagiset och käka också. smarrrrrrit. Fixar oss nu iallafall ska till flaten senare ikväll, ska tydligen mycket folk dit :) M
en ska innan iväg innan också och möta en i sockenplan en liten schnabbis...hih, men ska tare lite lugnare ikväll tror jag fast samtidigt så blir väl det här sista kvällen ute eftersom i helgen äre eken cup som gäller och tidiga matcher men blir iallafall tälltning i helgen förmodligen, chillZz


trött ch sliten, det klart

Kom hem nyss, förade hos jimmie först sen drog vi till hellas där massa kärrtorpsbarn va. Sen på  vägen hem blev jag stoppad några gånger, folk bjöd på cigg, bjöd på kebad och ännu mer cigg, softination ! mja lite smått trött och orkar inte med något långt inlägg så vi hörs imorgon, slepp well!


brådis lite

Har egentligen lite brådis nu måste fixa klart mig, lala. Ska iallafall till jimmie nu och föra och sen får vi la se vart man tar vägen, bråttom vare!  Hej


så var kärrtorptiden över

Mja så va sista dagen i kärrtorp över...Får hoppas jensen södra blir najsigare.
Efter avslutningen som var typ en halvtimme långt så drog jag, felicia och linn till sveavägen och käka sushi, smarr!  Nu sitter jag bara och lyssnar på musik, läser veckorevyn och chillar galettttT.
Ikväll blire till att kröka får se om det blir något med klassen eller inte, lät som att det skulle bli något och ett sista krök med klassen blir nog kul säkert. Annars hittar man väl på något annat med lite other people! :)


 hejdåå kärrtorp

goodnight

Trött efter träningen även fast den inte var speciellt jobbig. Ska ta och stänga av datan strax, ska upp tidigt imorgon och få sommarlov wie! Mja känns ganska trist med sommarlov just nu, dåligt väder mest...Men snart är jag i värme så hih bus.

Onsdag: Avslutning, grilla på kväll om fint väder
Torsdag: sola, träna eller ut
Fredag: chillination
Lördag: Eken cup, tälta på kväll(?)
Söndag: Eken cup, drar till thailand

mja har inte planerat veckan mycket alls så får la se vad som händer i veckan...

 Ett år sen nu, balen i 9an


depp-modE

Mötte upp syster igår och tog en promenad till en sjö där våra hundar fick bada och leka lite, mys. Tydligen ska de kanske bort i sommar och då ska jag i sådanafall vara hundvakt=egen lägenhet 1 vecka, me like. Men aja inte gjort mycket alls idag faktiskt, är feeetingtrött och känner för att vara på depphumör och lyssna på sad-music så ska bara tare lugnt ikväll, se på film och musik alltså .
 
Ska upp ganska tidigt imorgon och möta mina systrar och käka lunch och sen träning på kvällen är mina enda planer. Vi får la se vad som händer däremellan får se hur man mår höh...

Sjukt att ettan är över redan egentligen och nästa termin är det tvåan som gäller och en ny skola, skönt att jag och felicia byter tillsammans iallafall :) Halvdagar, here we come!




måndaY

Vaknade för någon timma sen, struntade i första lektionen men tänkte dra mig till de andra men fick sms om att de var ganska oviktiga. Så ska sova lite till nu sen blir det nog en låång promenad med hunden, känner att jag behöver lite own-time och bara tänka på saker igen. me like that! Det är verkligen superskönt, i promise.





så var helgen över...

Har inte hunnit/orkat uppdatera i helgen så får väl skriva lite snabbt om helgen såklart

Fredag: Fixade lite grejer med Felicia sen drog vi och mötte upp lite folk och drog oss till Orminge där det var lite fest på g, lite småläskigt där men det var la okej, på hemvägen blev det tjafs och en kille slog filippa och polisen kom och busen stod stilla ett bra tag. Men hem kom jag iallafall och var hemma ett tag tills jag drog till högdalen och sov där istället.

Lördag: Började jobbet vid halv4 med felicia och serverade på ett bröllop, lite sömn dagen innan+jobba gör en ganska otaggad och trött. Men vi åkte sen till Tess och chillade ett tag men sen bangade jag ur och drog mig till hanna som var helt död från kvällen innan i orminge så åkte till henne och chillade bara sen drog jag mig till högdalen och sov där igen.

Söndag: Mötte basse lite snabbt sen hem till hanna och vi chillade bara, tröttismode.

Grattis bästa, 17 år! :D (jag var sååå först med att säga grattis!!!)


fridaay

Filmen var näijss igår, rekommenderar! Men nu äre iallafall äntligen fredag, me like.
Sitter just nu hemma hos felicia och hon käkar och vi pumpar "Fairytale" och laddar för kvällen, haha. Ikväll äre orminge som gäller nog, softination.  

 norge 4life it is!

torsdag

Sov hos syster och åkte in till stan en snabbis sen till skola i någon halvtimma. Mötte sen hanna och åkte till farsta och fick gratis pizza, mwihih.  En viktig grej köptes också The sims3 eller mja hanna köpte det!
Nu ska vi installera spelet och sen ska vi på bio ikväll med felicia och tess. Vi ska se typ Bloody Valentine, 3d-skräckfilm, it will be najs!

 såhär glad är hanna för sitt spel nej men tänk er leendet gånger 1000000

onsdag och jag hitta min nya kärlek

Gick på en lektion i morse sen drog jag och felicia till Vällingby och chillade där fram tills halv5 då Alexander Rybak uppträdde, han e fan sötare i verkligheten! mjau I found my new love haha.

Ska om typ två timmar till min syster idag igen och vara barnvakt och sova där.
 Blir nog att jag väntar uppe på henne tills hon kommer hem inatt så vi kan ha lite myskväll tillsammans eftersom jag bara ska på en lektion imorgon som inte är förrän vid 3 typ, näijs.



(snodd av flajsan)

tisdag

Bara två prov på förmiddagen sen drog jag och linn och käka sushi, smarr! Sen en snabb tur på götgatsbacken och köpte solglajjs. Me like!
 Mötte upp mamma snabbt och drog och tog spruta inför thailand också så nu är man förberedd.

 Har även hunnit med att möta upp Alex en liten snabbis och gett tillbaks hans keps och nu ska jag om ett tag iväg och möta Flajs och dra mot träningen+mötet därefter. S
en får jag skjuts av papi till min syster där jag ska sova inatt och vara barnvakt, så då kanske jag orkar mig på att göra läxorna! I hope.

 mina (och linns) nya glajjor till sommaren. we like!


hey hoe lets go

sitter just nu på datakunskapen och gör ett prov, eller är väl typ klar kan man säga höh. Nu försöker jag fördriva tiden lite så att jag inte ska vara klar för snabbt.
Idag efter skolan ska jag med mami in till stan och försöka få någon spruta innan jag åker bort i sommar.
 Får hoppas det finns någon!

Sen ska jag iallafall träffa hanna och käka med henne och sedan mot träning och möte därefter. Ikväll ska jag väl också försöka mig på att plugga lite också, kan behövas!


måndag

Varit och badat mestadels av dagen, först sickla med felicia och linn på dagen och sen drog man till e-badet. chills. Är på ganska irreterat humör, skönt att det är träning imorgon då så man kan ta ut sina aggresioner på hanna. Yes!

Nej men imorgon efter skolan ska jag först iväg och försöka kirra spruta inför thailand och sen träning typ(?)
Om det är fint väder på dagen så blir det nog en del solning och badning också såklart.
Blä har en liten uppsats att skriva klart ikväll, very fun! nat

RSS 2.0